Schoonheidsspecialiste Hilversum

Jaguar scharen staan erom bekend dat zij van begin tot eind een “serve” vereisen, d.w.z. dat het ontwerp voor elke klant hetzelfde blijft. Het betekent ook dat elk ambachtelijk werk perfect moet worden uitgevoerd.

Het is duidelijk waar het vak van schoonheidsspecialiste in gespecialiseerd is. Er wordt over haar gesproken alsof het niets is, want hoe specifieker het kapsel, hoe dramatischer het uiterlijk van het haar. Het doel van de schoonheidsspecialist is hier niet alleen het haar te knippen, maar het te behandelen en te stylen zodat het tot zijn recht komt. Zowat elke professionele schoonheidssalon en aspirant schoonheidsspecialist weet dit. Weinigen begrijpen echter hoe beperkt de schaar is. Het lijkt wel of ze bijna alles kunnen.

Wat nodig is, is een stylist, geen schoonheidsspecialist, met wat lef en flair (maar dat is een ander onderwerp). Maar de stylist kan ze zeker om de juiste redenen gebruiken.

Wat is de juiste schaar?

Er zijn veel verschillende soorten scharen, maar er is maar één rimpel gum. En maar één manier om uit te vinden welke dat is:

“De beste rimpelschaar is zeker de Jennyaugh schaar,” zegt beroemd make-up artiest Bobbi Brown.

Dat is de schaar die ze bij zichzelf gebruikt. En ze waren op haar laatste reis naar New York, waar ze een slanke, klassieke look commandeert.

“De beste rimpelgum… ze doen wat ze zeggen,” zegt Bobbi. “En als je ze gebruikt zoals ze bedoeld zijn, zul je blij zijn met het resultaat.”

De Jennyaugh schaar wordt eigenlijk in Japan gemaakt. En hoewel Bobbi zegt dat ze er veel goede dingen over heeft gehoord, gebruikt ze ze niet elke dag.

“Ik vind dat het me een betere finish geeft als ik het op een droge huid gebruik in plaats van een natte huid,” legt ze uit. “Dus ik gebruik het op mijn voeten, mijn ellebogen en mijn hielen.

Ilitinusolie en de andere oliën die een gezonde haargroei bevorderen, zijn volgens haar “heel belangrijk”, omdat ze de ontkieming van de haarfollikels bevorderen. “We hebben voeding op de hoofdhuid nodig om de groei te stimuleren”, zegt ze.

En wat is het bewijs? “We zien het in ons haar,” zegt ze. “We beginnen het in ons haar te zien voordat we het in ons gezicht zien.”

Het is als een drug. Het is net als koolhydraten. Alle voedingsstoffen die we nodig hebben, zitten in het voedsel dat we eten. Dus wat is het bewijs dat ons haar nodig heeft, het haar dat we eten, de hoofdhuid voedingsstoffen wat we nodig hebben, dat we nodig hebben?

Het bewijs ligt in onze scalpen.

Haarzakjes beginnen hun reis om haar te laten groeien als ze nog klein zijn. Het zijn net zaadjes. Net als de kleine zaadjes die je in je tuin plant. Slechts één klein deel van de grote struik sterft af. Dat deel zal spoedig ontkiemen en een nieuwe kleine scheut omhoog sturen. Dus het is een heel langzaam proces. Maar ze groeien allemaal. De hoofdhuid van een mens groeit gemiddeld een halve centimeter per maand. Alleen deze paar planten groeien sneller. Omdat alleen deze paar scheuten genetisch gemodificeerd zijn. Sneller groeien, en groter lijken. Sneller ook. Als een persoon er gezond uitziet.

Het uiteindelijke doel is ervoor te zorgen dat de gemiddelde persoon er gezond uitziet. Maar hoe doe je dat? Je haalt de afwas weg. Je neemt de armoede weg. Je neemt alles weg wat hen minder dan perfect maakt. Als ze niet voldoen aan de standaard van schoonheid, moeten ze er dan niet gezond uitzien?

Alleen u kunt weten of u de smaak of de maag hebt voor dit gezonde dieet. Want eigenlijk is wat je eet, wat je krijgt. Dat is een oude opmerking, maar het is waar.

 

lees meer:

 

Gezichtsbehandeling Hilversum

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.