Balayage Eindhoven

Wat is balayage?

balayage is een Frans woord dat baden betekent. Het is de kunst om natuurlijk ogende highlights in je haar te creëren. Henna is een plantaardige vorm van de koffieboon die traditioneel wordt gebruikt om het Hairextensions te kleuren.

Bij het balayageproces wordt de naald gebruikt om gekleurd oker, kaneel, koffie, indigo en kassiewortel te planten, waarbij de kleur gedurende 2 weken blijft zitten.

De balayagetechniek bestaat al enkele eeuwen in Egypte, Japan, Zuid-Korea en China. Jaren geleden werd balayage in Europa door grote Europese huizen samen met persoonlijkheden als Lopez-notaties, Van Gogh en Bonnard.

Momenteel zijn Europese en Japanse bedrijven terughoudend in het wereldwijd op de markt brengen van de balayagetechniek. Zij vrezen dat de techniek te simplistisch is en gemakkelijk kan worden gekopieerd door minder goed geïnformeerde bedrijven of individuele doe-het-zelvers.

balayage Overview

balayage wordt gebruikt om een natuurlijk ogende highlights in je haar te creëren. Het proces is vergelijkbaar met het kleuren van uw haar. Echter, het eindresultaat zou vergelijkbaar zijn met het kleuren van uw haar met permanent.

In tegenstelling tot permanente haarkleuring aldehyden, zijn de benzoëzuur en hydroxyzuren in balayage zeer goed oplosbaar in water. Dit biedt een gemakkelijke manier om de kleur te verwijderen.

SoortenBalayage

balayage kan van verschillende types zijn:

balayage-afwerking omvatten glanzende, matte, glinsterende, en/flexibele kleur.

De afwerkingen lengten de buitenste haarschacht en de gekleurde gebieden worden samengevoegd. De aanvaardbare kleur van de klier is donkerder dan de omliggende gebieden.

In tegenstelling tot permanente haarkleuring is het eindresultaat niet blijvend. Daarom is het gemakkelijk om van gedachten te veranderen.

Idealiter zou balayage slechts een paar wasbeurten moeten duren, omdat de kleur zich concentreert op de bovenste lagen van de haarschacht en slechts zo lang blijft zitten als het haar zelf.

Dus, hoe kan ik de beste Balayage stijl voor mijn haar ontdekken?

Voor de beste resultaten, zoek de hulp van een expert op dit gebied. Begrijp het proces van balayage. Bezoek ook de artiest die uw haar zal airbrushen. Leer over de verschillende soorten airbrush aannemingen die er zijn en hoe elk werkt. Sommige merken hebben speciale hulpstukken waarmee de gebruiker een hoofd tellen te doen voor elke toepassing. Met deze actie, tellen slagen nodig zijn voor een gelijkmatige vacht. Sommigen hebben ook texturizing accessoires die kunnen worden gladgestreken terwijl de airbrush draait.

Als de techniek ge-airbrushed wordt, ontstaat er een lichte gelijkmatigheid en glans. Geen klusjes meer, enz. De artiest kan elke stijl creëren die ze wil. De reden waarom het moeilijk is een stijl te kopiëren die met een airbrush is gemaakt, is dat het een speciaal soort verf is, die er niet gemakkelijk af te poetsen is. De textuur van de hand van een airbrush artiest is niet ontspannen en een beetje ruw zoals de borstels die gebruikt worden in de meubel- detailing. De airbrush zal zachtere en mildere streken maken. Het zal geen droop creëren.

 

lees meer:

Dameskapper Eindhoven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.