Tegenwoordig vind je bijna overal en in alle dorpen en steden verschillende nagel- en kapsalons. Maar het vinden van een juiste salon is een kwestie van persoonlijke smaak. Probeer een nagelstudio te vinden waar het personeel altijd goed Engels spreekt en weet wat ze doen. Je hebt meer kans om een ​​goede professionele nagelstudio te vinden waar het personeel weet wat ze doen.

1. U kunt de Gouden Gids bellen en alle salons in uw omgeving vinden. Als u de beste resultaten wilt vinden, zal het lokale BB-bedrijf u helpen. Probeer het lokale nummer te bellen. Als de persoon ophangt, vraag dan naar de naam van de salon.

2. Vraag in het gesprek met de verkoopmedewerker naar prijzen, soorten behandelingen, accreditatie en het personeel. Koop geen behandeling als de verkoper niet duidelijk uitlegt hoeveel het u gaat kosten. Weet daarnaast precies welk huidtype u heeft en wat voor soort verzoek u heeft voor de behandeling.

3. Wil je weten hoe de behandelingen werken? De beste nagel- en kapsalons hebben opgeleid personeel dat weet wat ze doen. Als je iemand opmerkt met nagellak op hun vingers, is dat een zeker teken dat ze niet weten wat ze doen.

4. Hoe lang duurt de procedure? De tijd die nodig is om de schimmel van je nagels te verwijderen en om onder de nagels schoon te maken, is afhankelijk van het type nagelschimmel dat je hebt. Vraag uw technicus hoe lang hij denkt dat het zal duren en waarom.

5. Is er pijn bij betrokken? Geen pijn, maar als u zich ongemakkelijk voelt bij het hanteren van de instrumenten, vraag ernaar. De meeste mensen vinden het vreemd om voor de eerste keer hun nagels te laten verwijderen. Vraag of er pijn is en ontdek hoe vaak.

6. Moet u iets ophalen na de ingreep? De meeste dingen kun je thuis laten. Als de schimmel eenmaal verdwenen is, kun je alles weer oppakken. De meeste dingen kunt u niet doen zonder een arts.

7. Welk type resultaten kan ik verwachten? Meestal zijn de resultaten onmiddellijk. U moet zien wat de arts u toestaat te doen. Meestal heeft de cliënt hiervoor geen spiegel nodig.

8. Hoe heeft de technicus de behandeling toegepast? Sommige salons bieden de behandeling aan in de vorm van gel of in wax. De technicus zal u laten weten welk product u moet gebruiken.

9. Hoe kan ik het uiterlijk van mijn nagels behouden? Zorg ervoor dat je je handen droog en schoon houdt. Draag altijd handschoenen bij het gebruik van schoonmaakmiddelen. Was uw handen grondig na elke toepassing van de gel of wax. Als u dat niet doet, kunt u bruine verkleuring krijgen op de plek waar het gebied is behandeld. Dit kan worden voorkomen door de juiste instrumenten en techniek te gebruiken.

10. Welke procedure moet ik volgen? De meeste procedures vereisen onderhoud om de 1-2 weken om vervaging te voorkomen. Vraag uw technicus welk onderhoudsschema hij zal volgen na uw procedure.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.