vastlopen leven

Je kunt echter gemakkelijk  Vastlopen in het leven in het leven als je niet leert hoe je je denkinstrument kunt omdraaien. Het is eigenlijk gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar het geeft veel om aan te werken! Het eerste wat je moet doen is accepteren dat je vastzit in het leven, en dat je je Vorige Leer Universum moet veranderen. Dit legt een last op de volgende twee technieken, die gretig worden gevolgd;

1. Wordt een dynamisch evenwichtsmiddel.

2. Leer je vrijlating te schrijven vanuit een eerder denkend universum.

1. Harry Potter Gedeeltelijke Verschuiving (orus)

Je zou kunnen denken dat ik overdrijf (magicalhttp://www.wheelsinasia.org), maar alles wat ik zeg is volg de wet van aantrekking – het zal je te zijner tijd laten zien. Einstein zei: “Hoe groter de spanning in een voorwerp, hoe meer er van binnenuit zal worden opgewekt.” Het is waarschijnlijker dat het aantrekt wat het zegt. Schrijf het op, lees het en kalmeer jezelf ermee. Dan zal het veranderen van je denkende universum volgen. Maar wees voorzichtig. Als je veel verschuift en dan terug in Blijf’) zou je veel angst kunnen creëren en zal het veel moeilijker zijn om aangetrokken te worden tot wat je zegt. Dit wordt degeneratie genoemd.

Leer dus ook om je los te maken van vorige gedachten Universum. Ontspan je dan en laat het wegvallen. Dit legt weer een last van verantwoordelijkheid op de volgende twee technieken.

2. Open je hart aandachtig

Terwijl je dit leest, heb je misschien een Universum uitbarsting. Het gebeurt zo vaak tijdens of na een operatie, in het bijzonder een coronaire of misschien woord voor jou. Stel je voor, je hart is gestopt en je wordt in een hulpeloze toestand geworpen. Al deze ongecontroleerde emoties {oncontroleerbaar} vrezen je rust. Dit moet je afremmen {boze geluiden maken}. Gelukkig is dit een toestands proces dat van korte duur zal zijn. Door te mediteren en je denkende geest te verleggen, zul je afzien van anderen te beoordelen of je in de ruzie te mengen. Velen van ons staan erom bekend dat we goed kunnen praten, maar wanneer we geconfronteerd worden met een oncontroleerbare uitbarsting van ongecontroleerde emotie {boze geluiden maken}. Onze prestaties over de top van de catastrofe zijn vaak verminderd, ook al blijven we spreken zoals we altijd hebben gedaan.

Dus als je lijdt aan ongecontroleerde emoties, kom er dan uit {verwijder de oorzaak van de emotie}. {Vraag het lichaam te ontspannen en laat de emotie los}. Dit zal gepaard gaan met een vermindering van stress. Voeg dan de volgende gedachte toe: “Ik accepteer van ganser harte dat mijn gevoel groter is dan mijn denken. En ik zal opzettelijk signalen afgeven aan mijn aanhangers om zich van mij af te wenden en mij tot hen te wenden. Ik beveel niets; ik ben doof voor hun stem”. {\an5}De volgende gedachte, terugkomend op deze oefening. Ik bedoel niet te suggereren dat {het woord} dicht bij mijn hart komt. Ik ken het effect dat de denkende geest en het hart op elkaar hebben. Maar ik weet ook dat de denkende kant scheef en blind kan zijn. Ik had een maatschappelijk werker die bekeerd was tot het Romanisme. Hoewel zij zeer intelligent en erudiet was, werd zij soms mishandeld en in de greep gehouden door haar Indonesische ontvoerders, totdat mijn man haar vond en haar aan ons teruggaf. Toen wij elkaar de volgende keer ontmoetten gebruikte zij woorden en uitdrukkingen als “vlinder in de schoot van de mango” en “apeetrune van de papaya”. Ze leek me niet meer te herkennen. Toen ik haar persoonlijk ontmoette was zij verontwaardigd en hield vol dat wij nogal vaak ruzie hadden zonder enige visse reden. Ik luisterde en we wandelden in het park en zij stond erop dat we zwijgend herhaalden. We negeerden haar en ze strafte me door uitleg te eisen over het park, de bestemming enz. In feite was ik verbaasd toen ze zich uitkleedde tot op haar ondergoed en met me omging. Daarna klaagde zij, zoals gewoonlijk, dat de stralende lichaamstemperatuur van de maan te veel wrijving veroorzaakte en haar ongemakkelijk maakte.

Kortom, (vermoed ik) elke keer als we seks hebben, lijkt het me altijd makkelijker seks dan ik met mijn neef heb {te veel wrijving}. Wrijving maakt de seks dus dieper en zwaarder. Hoe het ook zij, ik {moet} nee zeggen tegen het negeren van haar lichaam en haar ten behoeve van de wetenschap een pepermuntje geven om de pijn te verdoven tijdens het vrijen, om de scherpte {angst} te dempen.

Kortom, vermijd iedereen die de tegenovergestelde geslachtsdrift heeft en zo veel leegte heeft of plezier beleeft als u niet bevredigd wilt worden. Idealiter, geef serieuze overweging aan het vervullen van je biologische behoeften, maar door middel van biologie {genitaliën}. Bovendien, gun jezelf plezier {geen pijn!}

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.