Gezicht schoonmaken

Alvorens in te gaan op het hoe en wat om een stralende huid te krijgen, moeten we weten welke schade er is aangericht. Er zijn verschillende soorten schade:

  1.  visueel – u kunt fijne lijntjes, rimpels, kapotte haarvaten en andere tekenen van veroudering krijgen.
  2. oorzakelijk – u krijgt een oud uitziende, verslapte huid, vlekken en andere complicaties zoals donkere kringen, fijne lijntjes, rimpels, en andere.
  3.  milieu – u hebt misschien al gehoord dat te veel blootstelling aan de zon schadelijk is, maar wat is de zon eigenlijk? Het is een oppervlaktestraal. Het is licht dat energie uitstraalt. UV-stralen (Ultraviolet/UVB-stralen) zijn een deel van het licht dat de zon uitstraalt.

De huid is in staat de UV-stralen tegen te houden met haar melanine, maar de stralen worden geabsorbeerd door de cellen van de huid, die vervolgens oxideren en vergaan. Het wegwerken van deze UV-stralen noemen we sunblock. Dus, eigenlijk, hoe meer hoe beter!

Hoe weet je nu of je huid al beschadigd is? De ene manier is door de vorming van nieuwe bloedvaatjes, waarbij de infinitesimal adertjes naar buiten worden geduwd of Wide advies lippen naar de oppervlakte. De andere manier waarop de huid aan structuur verliest, is door rimpels. Er zijn te veel andere tekenen die erop kunnen wijzen dat uw huid beschadigd is. Als u me niet gelooft, vraag het dan aan uw dermatoloog als u niet tegen de pijn kunt en niet wilt leven met een huid die niet in staat is haar vorm te behouden. De tekenen van veroudering zijn te duidelijk als u me niet gelooft.

Hoe kan het gebeuren?

Geloof het of niet, de zon kan zelfs huidkanker veroorzaken. De zon zendt UVB-stralen uit die onder controle kunnen worden gehouden door het gebruik van sunblock, maar dit is niet altijd mogelijk. De meest getroffen gebieden zijn het gezicht, de hals, de borst en de rug. Het belangrijkste om te onthouden is het gebruik van sunblock of sunblock plus een sterke vochtinbrengende crème om uw huid te helpen beschermen tegen de zon.

Sommige huidtypes zijn echt gevoelig voor de zon. Als je een oudere huid hebt, weet je hoe je die goed moet bruinen. Als u uw huid bruint, zult u voorzichtiger zijn met de tijd dat u uw huid blootstelt aan de zon.

Laat ons eindigen met een hoopvolle noot. De volgende keer dat u naar de markt gaat, controleer dan het etiket van de zeep die u koopt. Als u niet zeker bent van het product dat u gebruikt, vraag dan aan de verkoopster om u te helpen kiezen welke veiliger is om uw gezicht ermee schoon te maken. Beter nog, koop de zeep niet als u niet weet wat het is. Of nog beter, vraag uw dermatoloog welk product het beste is voor uw huid. Volg al deze stappen en u zult weten welke zeep voor uw huid is.

 

lees meer:

 

Elektrische gezichtsreiniger

Elektrische gezichtsborstel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.