Barbershop Utrecht

Wat is het verschil tussen een professionele barbershop en een bar?

Aorum Barber Shop en het moederbedrijf, The Arbonne Hair Salon, is een van die bedrijven die de recessie hebben overleefd. Het is bloeiend, gegarandeerd. revitaliserend en groeiend. Zoals elk goed bedrijf, is het betrouwbaar en is het een goede investering. Jammer genoeg hebben sommige mensen er nog nooit een bezocht, gewoon omdat de winkel er niet uitziet met de nieuwste hedendaagse apparatuur. In plaats vanarisstyle,osenumbershop en soortgelijke trendy winkels, geeft het er de voorkeur aan zich te richten op het leveren van kwaliteitskapsels en aanverwante diensten.

In een kapperszaak met personeel daarentegen, worden de kappers zeer goed betaald en beschikken zij over alle noodzakelijke vaardigheden. De ingehuurde handen zijn niet nodig om haren te knippen, laat staan om ingewikkelde reparaties uit te voeren, maar alleen om te knippen en te scheren. Vervolgens knappen de ingehuurde handen de winkel en de omgeving op. De kappers moeten ook de uitrusting en het gereedschap onderhouden om de efficiëntie van de geleverde diensten te verzekeren.

entiële posities:

De zelfgemaakte kappersstoel, kapperscape van hoge kwaliteit, is een van de belangrijkste functies in de kapsalon. De kapper moet altijd in staat zijn om verschillende soorten kappersgereedschap efficiënt te gebruiken en genoeg kracht en gereedschap hebben om beter te kunnen knippen dan de toegewezen tijd. Als hij dat niet kan, zal hij zijn werk niet kunnen afmaken. Er zijn voor- en nadelen aan het gebruik van een stoel op zich en niet alleen een cape. Een stoel geeft hem een beter zicht op de nek en het gezicht van de klant. Met een cape daarentegen heeft hij een beter zicht op de rug of de zijkanten van de klant.

Ruggengraten en gezichtsbehandelingen

Het achterste gedeelte van de kapperszaak is waar al het vuil is, en waar je het merendeel van de klanten zult zien gaan. Dit is ook waar de nek en gezichtsmaskers, en zelfs gezichtsprogramma’s worden toegepast. De meeste van deze maskers en programma’s hebben microparels of andere verschillende vormen die helpen bij een betere absorptie. Het is daarom noodzakelijk om een oefenmasker te hebben; een diep reinigend masker, en een omgekeerd masker. Deze maskers moeten ten minste dertig minuten blijven zitten. De maskers met meer dan honderd microparels zijn het meest doeltreffend.

Gezichtsreiniger

Een andere belangrijke functie van de kapperszaak is de gezichtsreiniger. Barbershops die gespecialiseerd zijn in gezichtsreinigers zullen verschillende soorten producten hebben om het gezicht van de klant te reinigen. Onder deze producten zijn populaire barbershop maskers, die mensen kiezen op basis van hun huidtype. Bijvoorbeeld, droge huid individuen gebruiken een vierkante spons om hun gezicht schoon te maken. Een schuimkussen komt dan op het toneel en wordt afgewassen door een handdoek. Personen met een vette huid gebruiken een reinigingspad of -zak en een borstel om hun gezicht te reinigen.

 

lees meer:

schoonheidssalon utrecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.