Dermapen Rotterdam

De dermapen bevat kleine naaldjes die de huid beschadigen en zo een aantal natuurlijke genezingsprocessen stimuleren. De aanmaak van nieuw bindweefsel is een geleidelijk proces dat zich onder de bovenste huidlaag afspeelt. Hoe ga je met de Dermapen™ (in een roterende beweging) te werk bij het reinigen en tonifiëren van je huid?

Eerst spoelt u het gebied met het ongewenste haar weg met warm water en laat het drogen. Zodra het oppervlak droog is, kunt u een warm kompres aanbrengen om de zwelling te verlichten. Terwijl u wacht, kunt u ervoor kiezen om te gaan liggen, tv te kijken, te lezen of iets anders dat u wilt doen.

Aan het eind kunt u de DermaPen gebruiken om het verwijderde haar eruit te halen. U moet het opnieuw gebruiken voor een tweede keer, en opnieuw, laat het drogen. Daarna kunt u een warm kompres aanbrengen om te helpen bij het genezingsproces. Terwijl u wacht tot het haar uitvalt, kunt u de DermaPen gebruiken om te helpen bij het genezingsproces en de volgende keer dat u hem gebruikt, laat u hem drogen en dan kunt u hem gebruiken om het haar te verwijderen. Het duurt twee weken voordat het haarzakje is verdwenen en de nieuwe follikel kan groeien.

Het is snel en gemakkelijk, en het verwijdert dat haar! Als je klaar bent, zul je blij zijn om te zien dat het gebied waar het ongewenste haar zat haarloos, glad en stralend is.

De DermaPen is een in de hand liggende roterende cilinder met een ronde pin aan het uiteinde. De ronde prong in het midden houdt de haartjes in de huid, en de buitenkant van de prong heeft een gleuf waar het lichaamsvocht in kan. Omdat het lichaam de haren in de wortel houdt, wordt de prong er ook in gehouden. De circulatie wordt geregeld door de seciënten, en elk moment dat de Prong draait, zal de doorstroming geregeld worden.

Binnen een dag zul je zien dat het haar is verwijderd en de huid rood en ontstoken is. De korstjes gaan weg, en de huid die ontstoken is geweest, zal langzaam genezen, en de ontsteking zal afnemen.

Twee tot vijf dagen na de eerste toepassing zal de huid gevoelig aanvoelen en zal er een licht prikkend gevoel zijn.

Bij de eerste toepassing zal de huid gedurende twee tot drie dagen gevoelig, rood en een beetje gezwollen aanvoelen.

Bij de tweede toepassing zult u zich volkomen normaal voelen, zonder veranderingen in kleur of textuur.

De laatste toepassing zal het meest aangenaam zijn, en de bloedsomloop zal de hele avond blijven toenemen.

Dus, je hebt dit nieuwe uiterlijk, en je zou er zo lang mogelijk van willen genieten.

U hebt de keuze, naar alle waarschijnlijkheid, om vitaminen in te nemen voor de gezondheid van uw huid, of te kiezen voor een volledig natuurlijke toepassing.

Concluderend, je moet een volledig natuurlijke methode kiezen, hetzij op een dagelijkse basis, of misschien alleen na een speciale gelegenheid. Het is allemaal uw keuze, zoals altijd, volg de volledig natuurlijke weg … ondrilaser mondwater en anti-aging huidverzorging!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.