Thaise massage Dordrecht

Dus wat is het verschil tussen de Thaise en Zweedse massage?

De Thaise massage is een schenkingsmassage, waarbij de masseur gewoonlijk de begunstigde helpt door hem een geschenk te geven. Dus het is meer van een Geven massage, en minder van een Massage. Het geven van massage is ongewoon in Thailand. Gewoonlijk wordt een in-uts ondiepe massage aangeboden, wat betekent dat de masseur een beetje geeft voor elk probleem en plezier. De masseur helpt ook om de klant te intellectualiseren en de ervaring van de dienst te verbeteren. Vaak wordt aan het einde van de sessie een fooi aan de klant gegeven in de vorm van een ingekapseld geschenk.

De Zweedse massage daarentegen trekt een lijn tussen het geven en ontvangen. De routine is opgezet als een vorm, waarbij de masseur de begunstigde helpt ontspannen, en tevens de cliënt helpt mentaal/emotionele afsluiting te bereiken. De handeling van het afsluiten van het goed van de cliënt is een belangrijk onderdeel van de massage. In het gevende deel van de massage beweegt de hand van de masseur lager om de cliënt te omhelzen, zodat zijn ruggengraat en organen bloot komen te liggen en klaar zijn voor de andere hand om erover heen te bewegen en ze te stimuleren. Het ontvangende deel van de massage helpt de cliënt te ontspannen en liefde te sturen naar de masseur, zodat hij de weefsels van de cliënt gemakkelijker kan bereiken. Dit deel wordt soms gedaan met de vinger van de masseur of met de waaiers. Soms worden beide delen tegelijk ontvangen. Na de massage beweegt de hand van de masseur zich hoger om de cliënt te omhelzen, en de begunstigde is eindelijk klaar om de greep los te laten en door de masseur gemasseerd te worden.

Dus wat is Massage?

Massage betekent aanraken – de patiënt aanraken of aanraken om hem troost te bieden en zijn geest op te beuren. Met de hand aanraken heeft tot doel zowel de zenuwen als de emoties van de patiënt te beroeren en een helende omgeving te creëren. Veel massagetherapieën werden ontwikkeld met het oog op het opwekken van lichaamsfuncties – temperatuur, bloeddruk, hartslag, transpiratie. Ook bekend als Cardio-Craniale Grijping of Craniale-Aesthetische massage, ligt de nadruk op stimulatie in plaats van geven. Massage is een zeer therapeutisch en schoonheidsmiddel dat bedoeld is om zowel lichaam als geest te verjongen.

Sommige van de organen die gestimuleerd worden tijdens massage zijn de onderlip, nek, hoofd, benen, oksels en voeten. TijdensTouch-and-N-Vibes massage masseert de patiënt de delen die gevoelig gestimuleerd moeten worden. Omdat handmassage intens is, worden verschillende punten op het lichaam tegelijk gemasseerd.

 

lees meer:

Chinese massage Dordrecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.