Woman, Typing, Writing, Macbook, Notebook, Computer

Als je op zoek bent naar professionele nagelproducten, kies dan bouwgel en neem geen genoegen met iets minder fatsoenlijks. Je zult later niet ontmoedigd zijn om te ontdekken dat die nagels waar je zo enthousiast over was, saaie, matte dingen bleken te zijn. Een paar klachten over het product die u van klanten hoorde, gingen meestal over hoe slecht ze werden toegepast. De meerderheid van de mensen vond het niet leuk dat het product hun nagels broos maakte en ze een raar uitziende textuur gaf. De klachten bleven vooral over hoe de gel eruitzag als hij uithardde, maar niemand zei hoe het hun nagels vernietigde.

Als je te veel gel gebruikt, vernietig je alle nagels van je klant. Zelfs als je maar een heel klein beetje gel gebruikt, zal het al hun nagels beschadigen. Je wilt hun nagels niet beschadigen, want dan zullen je eigen nagels te moeilijk zijn om te groeien. Hoe moeilijk het ook is om te geloven, ik heb een behoorlijk goede opbouw van nagels waar ik erg beschermend over ben. Over mij hoef je je echter geen zorgen te maken, de meeste gel wordt verwijderd op het moment dat je de nagellak aanbrengt.

Gellak beschermt je nagels tegen alles wat ze kan beschadigen. Het is niet noodzakelijk, maar het geeft wel een beetje extra bescherming. Als je geen nagellak gebruikt, krijg je nagels die ofwel niet willen groeien, of er gewoon uitschieten. Maak je geen zorgen dat dit gebeurt met Gelpolish, zolang je je nagels maar met iets beschermt.

Broze nagels zijn moeilijk om uit te groeien. Als je lange nagels wilt, en je wilt dat ze gezond en sterk zijn, moet je een manicure nemen. Ik laat de meeste van mijn nagels elke twee weken doen. Ik krijg een keer per week een manicure en een pedicure.

Zodra je nagels zijn gegroeid, vijl je ze gewoon naar waar ze naartoe gaan. Pin ze niet vast, want je kunt de vorm van je nagels beschadigen. En als je je nagels laat doen in een schoonheidssalon, zal de nageltechnicus ze voor je vormen. Ze kan ze ook vijlen en een kuur aanbrengen zodra je nagels weer zijn uitgegroeid. Het enige dat u hierna hoeft te doen, is de gel laten zitten en uitharden. Dan is het tijd om je nagels te lakken. Als je je nagels lakt, laat ze dan goed drogen en gebruik de eenvoudigste nagellak.

F injector voeding

Het is ook belangrijk om een ​​diep voedzaam supplement te nemen als je je nagels en nagelriemen in uitstekende conditie wilt houden. De supplementen die je moet nemen als je je nagels en nagelriemen in goede conditie wilt houden, zijn onder meer calcium, magnesium, vitamine B6, vitamine A, vitamine C, vitamine D3 en een natuurlijke olie genaamd jojoba-olie. Neem een ​​ander supplement als je er altijd een mist.

Het is ook belangrijk om exfoliatie te benadrukken met een natuurlijke olie. Je kunt echt goede olijfolie, amandelolie of jojoba-olie gebruiken. Alle drie deze oliën helpen om exfoliatie te bevorderen. Als je echter merkt dat je nagels in de weg blijven zitten, kun je een hardere exfoliant gebruiken. Je kunt ook suiker of zout gebruiken. Tijdens Halloween is dit misschien de enige manier om je nagels schoon te maken.

Ben je het niet aan je nagels verplicht om ervoor te zorgen dat ze er goed uitzien als je ernaar kijkt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.