product

De juiste schoonheidsproducten stimuleren en bevorderen de collageenproductie, zodat uw huid er gezonder en stralender uitziet. Liquid crystal eye serum

Om te weten welke producten geschikt zijn voor uw huid, moet u uw huidtype kennen. Huidverzorgingsproducten worden in verschillende groepen ingedeeld. Er zijn producten voor de droge, vette, normale en gemengde huid.

Mensen met een droge huid hebben een extreem vette, schilferige huid. Ze hebben het moeilijk om voldoende vocht voor hun huid op te slaan. Het wegwerken van het teveel aan vocht en olie zal de fijne lijntjes helpen verminderen. De producten die hen helpen zijn exfoliërende middelen, vochtinbrengende crèmes en verlaging van de bloedsuikerspiegel (gezichtspomp, insuline, enz.). Er zijn ook bepaalde behandelingen om van acne af te komen.

Mensen met een vette huid hebben een glimmend, vet gezicht. Het kan beginnen vanaf het voorhoofd naar beneden naar de wangen en dan naar de hals. Er zijn veel producten die hen kunnen helpen. De teint en dikte van de huid kunnen de olieproductie beïnvloeden. Er zijn behandelingen die de vettigheid kunnen verminderen en hen helpen met de andere problemen op te lossen. Huidverbeterende behandelingen

Mensen met een gecombineerd huidtype hebben vette en droge zones. Er is een goede manier om dit aan te pakken is door gel gevulde producten te gebruiken. De gels verstoppen de poriën niet. Verminder de vettigheid door de huid te deppen met een tissue of door te werken in een cirkelvormige beweging.

satijnmaskers zijn ook goed. Ze trekken het vuil eruit en lossen de grotere deeltjes op zodat je een gladdere huid krijgt. Ze drogen meestal op de huid en zijn afwasbaar met water en zeep.

Mensen die minder geld te besteden hebben, kunnen crèmes met een hogere SPF proberen. Dit zal de schadelijke stralen van de zon blokkeren, het verouderingseffect verminderen, en de huid beschermen. Producten op basis van aloë vera zijn ook remmend voor de huid, waardoor deze wordt beschermd tegen irritatie. Er zijn lippenbalsems die de lippen beschermen tegen de schade die de zon kan aanrichten. Er zijn verschillende soorten lippenbalsems die de lippen beschermen tegen UVA- en UVB-stralen. Hoe hoger de SPF is, hoe minder een lippenbalsem zal opvallen, tenzij je er een gebruikt met bacteriën erin om de huid te beschermen tegen schade door de zon. Onthoud altijd dat de zon meer schade aan je huid kan toebrengen als je bescherming gebruikt

Mensen die geen chemicaliën willen gebruiken om hun vette of droge huid te behandelen, hebben de mogelijkheid geëmailleerde platen te gebruiken. U kunt ze inlexicoloos bij uw plaatselijke drogist kopen. Wanneer u echter op zoek bent naar gekleurde overtrekcomedons, gebruik dan de witte. Je kunt het beetje kleur gebruiken om je lippen meer kusbaar te laten lijken. Natuurlijke anti rimpel creme

Wat uw huidtype ook is, er is altijd de keuze tussen foundation. Voor iemand met een gemengde huid, kan foundation een winnaar zijn om die extra glans aan het gezicht te geven. Hoe ziet het eruit? Als een reflector van de huid, kan foundation helpen vlekken te minimaliseren en uw huid een uniforme egale tint te geven. Niet alle foundations zijn hetzelfde, maar ze moeten wel FDA goedgekeurd zijn en de juiste kleuren hebben.

Voor iemand met een droge huid kan foundation echter nadelige effecten hebben. Overdag kan het zich op het gezicht vastzetten en de toch al droge zones er nog droger uit laten zien. Als u hiervoor kiest, moet u het daarom alleen ’s avonds gebruiken, omdat een vermoeide huid dan het meest behoefte heeft aan vermindering.

Iemand met een vette huid kan echter baat hebben bij het gebruik van een volledige dekking. Het gebruik van het product is gemakkelijk en niet te moeilijk. U kunt het ook op de handen en voeten gebruiken. Als u het op andere plaatsen moet gebruiken, kunt u het afspoelen en nog een laag aanbrengen.

Iemand met een gecombineerd huidtype moet echter altijd rekening houden met de nadelen van het gebruik van geëmailleerde platen en foundation. Aangezien de randen van de platen bacteriën aantrekken, kan dit vlekken veroorzaken wanneer de huid deze ophoopt. vlekken die plat zijn, normaal gesproken. Niet alleen dit, het gebruik van de verkeerde kleur is ook een factor om rekening mee te houden. vlekkenkleuren die onnatuurlijk lijken. En niet te vergeten, ze zien er gewoon verschrikkelijk uit op een vette huid.

Overweeg in het algemeen alle opties voordat je beslist waar je je foundation gaat kopen. Als je een droge huid hebt, wil je wegblijven van matte afwerkingen. Ga liever voor een vloeibare foundation met een dauwfrisse of lichte siliconen finish.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.